Takels

Artikelen 1 tot 20 van 149 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 20 van 149 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Als vakman wil je veilig werken met robuust hijs- en hefmiddelen. 123Takels.nl maakt het je makkelijk: de hoogwaardigste hand- en kettingtakels voor zeer scherpe prijzen. Nitchi, Tractel® (producent van Tirfor®) en Eller zijn speciaal ontwikkeld voor intensief gebruik. Vandaar dat je elders ook lager geprijsde ketting- en elektrische takels vindt maar bedenk, Goedkoop is duurkoop! Deze takels zijn ontworpen door fabrikanten die veiligheid en kwaliteit serieus nemen, dat komt tot uitdrukking in makkelijk te bedienen takels en door goede verkrijgbaarheid van onderdelen. 123Takels verzorgt ook de reparatie en EHK keuren ook al uw hijs en hef gereedschappen!

Alle takels zijn op tonnage / hijslast te selecteren en als je een voorkeur hebt voor een merk dan filter je die makkelijk uit aan de linker kant van de pagina. Natuurlijk mag je altijd een email sturen naar info@123takels.nl.

Hieronder zie ja alle Takels oplopend in prijs en tonnage. Iedere takel wordt aangeboden met een aantal hijshoogtes. Wil je hele andere hijshoogten of een andere ketting (bijvoorbeeld RVS) dat kan, want we maken ze op maat voor je! De levertijd van speciale takels is neemt wel langer in slag; deze worden meestal binnen 2 tot 3 werkdagen geleverd in plaats van de volgende dag.

Nitchi is de top uit takel lijn. Tractel biedt goede prijs kwaliteit verhouding en Eller is een degelijke takel voor een scherpe prijs. Takel merken uit de top van de markt. We bieden je graag alle informatie mis je desondanks toch nog info vraag het ons bel 071 - 75 17 450 of email info@123Takels.nl.

Takels

Minimal Price: 49,95