Takels: Handkettingtakels kopen

Kwaliteit staat bij ons bovenaan!

Als vakman wil je veilig werken met robuuste takels of hijsblokken zoals kettingtakels ook wel genoemd worden. Kwaliteit heeft een prijs vandaar dat je elders ook lager geprijsde 'hobby' handtakels vindt maar bedenk, Goedkoop is duurkoop!

Kies jouw takel

Alle hand kettingtakels zijn op tonnage / hijslast te selecteren en als je een voorkeur hebt voor een merk dan filter je die makkelijk uit aan de linker kant van de pagina. Kom je er niet uit da mag je natuurlijk altijd een email sturen naar info@123Takels.nl.

Hieronder zie ja alle takels oplopend in prijs en tonnage. Iedere kettingtakel wordt aangeboden met een aantal hijshoogtes. Wil je hele andere hijshoogten of een andere ketting (bijvoorbeeld RVS) dat kan, want we maken ze op maat voor je! De levertijd van speciale manueel handtakels neemt wel langer in beslag; deze worden veelal binnen 2 werkdagen geleverd in plaats van de volgende dag.

Artikelen 1 tot 20 van 45 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 20 van 45 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Onze handtakel merken

123Takels.nl maakt het je makkelijk: de hoogwaardigste hand- en kettingtakels voor zeer scherpe prijzen.


  1. 1 Nitchi de top in hand kettingtakels zijn speciaal ontwikkeld voor dagelijks intensief gebruik. Nitchi handtakels zijn de top uit de handtakel lijn.
  2. 2 Tractel® (producent van Tirfor®) handkettingtakels zijn speciaal ontwikkeld voor veelvuldig gebruik. Kortom Tractel kettingtakels bieden goede prijs kwaliteit verhouding.
  3. 3 ELLER handkettingtakels hebben een goede prijs-kwaliteit verhouding voor de professionele gebruiker. ELLER handkettingtakels zijn degelijke takels voor een scherpe prijs.

Deze hand-kettingtakel merken zijn ontworpen door fabrikanten die veiligheid en kwaliteit serieus nemen, dat komt tot uitdrukking in makkelijk te bedienen takels en door goede verkrijgbaarheid van onderdelen. Kortom als je takel onderdeel kapot is kunnen wij hem weer maken!


Alles voor een tevreden klant

We bieden je graag alle informatie, mis je desondanks toch nog info vraag het ons. Bel 071-751 7450 of stuur je vraag naar info@123Takels.nl.


Wist je dat 123Takels ook de reparatie en EKH keuringen verzorgt voor al jouw hijs- en hefgereedschappen?

Handkettingtakels

Minimal Price: 65,00

Takels: Handkettingtakels kopen?

Bij 123Takels: koop je kwaliteit voor een scherpe prijs!

Wij verkopen niet alleen nieuw materiaal, maar onze keurmeesters keuren iedere dag vele gereedschappen ook op locatie!.

 

Bekijk onze keurwagen op locatie.

Meer weten? E-mail Info@123Takels.nl of bel 071-751 7450 ons.