Verzenden & Bezorgen

Verzenden

Bestel voor 12:00 uur en we doen ons best om jouw bestelling de volgende werkdag te leveren*. Voor iedere bestellingen wordt automatisch verzendkosten** berekend. De verzendkosten voor Nederland zijn € 9,95 excl. btw en de verzendkosten voor België zijn € 14,95 excl. btw. De totaalprijs is opgebouwd uit productprijs en verzendkosten, we berekenen geen andere kosten of toeslagen.

Voor het transport van uw zending maken wij gebruik van een pakketdienst. De pakketdienst bezorgt uw pakket in de meeste gevallen de volgende werkdag, echter hebben wij hier geen invloed op.

Sommige producten worden op maat gemaakt. Zo maken we voor iedere takel de ketting op de juiste lengte, dit kost uiteraard even tijd. In normale omstandigheden doen we dit in 3 werkdagen. Hierdoor kunnen op maat gemaakte producten een langere levertijd hebben.

Na je bestelling krijg je een duidelijk bevestiging en factuur van jouw bestelling per e-mail (De mail niet gekregen? Check even je spambox.). Mocht je vanuit het buitenland bestellen, bijvoorbeeld België, vergeet dan niet je BTW-nummer in te vullen want zo krijg je geen BTW berekend.

* Takels en kettingwerk kunnen een langere levertijd hebben omdat deze op maat gemaakt worden.

** Voor portaalkranen en mobiele dakankers gelden andere verzendkosten.

Bezorgen

De levering* doen we betrouwbaar en met zorg, daarom besteden we veel aandacht aan extra stevige verpakking en versturen we met DHL, TNT & Mainfreight. Op de betaalpagina kies je zelf waar je bezorgd wilt krijgen.

Zodra de betaling** ontvangen is versturen we het pakket direct naar het opgegeven adres. Niet tijdige betaling kan leiden tot vertraging. In geval betaling niet plaatsvindt kan geen levering plaatsvinden.

Indien er niemand thuis is zal de bezorgdienst het pakket proberen bij de buren af te geven.

* Uw levering kan uit een deellevering bestaan.

** Bij de eerste order dient te allen tijde vooraf betaald te worden.