Eindloze hijsbanden

Ook eindloze hijsbanden koop je bij 123takels.nl

Eindloze hijsbanden hebben als voordeel dat ze smal en dun zijn hierdoor zijn ze ideaal wanneer een gewone hijsband of rondstrop te breed of te dik is. Hierdoor worden eindloze hijsbanden vaak gebruikt in de scheepvaart en om bijvoorbeeld kozijnen te hijsen. Omdat de ruimtes hier vaak klein zijn is een makkelijk te hanteren eindloze hijsband dus de ideale oplossing.

Je kunt kiezen uit een werklast van 750 Kg of 1 ton en een werkende lengte van 1 of 1,5 meter. Dit betekent dat de eindloze hijsband een omtrek heeft van 2 of 3 meter. Omdat eindloze hijsbanden vaak eenmalig worden gebruikt worden ze per volle verpakking aangeboden.

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

 • DELTAsling Eindloze hijsband

  Productomschrijving

  DELTAsling Eindloze hijsbanden worden gebruikt waar materialen, zoals ketting, staaldraad en touw beschadigingen aan de te hijsen last kunnen veroorzaken of waar gewone hijsbanden en rondstroppen te dik of te breed zijn.

  Technische Specificaties

  • Werklast: 750 Kg of 1 Ton
  • Werklengte: 1 of 1.5 meter
  • Omtrek: 2 of 3 meter
  • Kleur: Geel / Paars
  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 1,90 Incl. BTW: € 2,30

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Meer informatie nodig?

Heb je nog vragen over onze eindloze hijsbanden? Neem gerust contact met ons op! Bel 071-751 74 50 of mail naar info@123takels.nl. Wij staan je graag inhoudelijk met een professioneel advies te woord!

Eindloze hijsbanden

Minimal Price: 1,90