Sjorbanden

Sjorbanden koop je voordelig bij 123takels.nl

Sjorbanden zijn voorzien van een ratel waardoor je makkelijk en snel, zonder al te veel kracht te hoeven gebruiken, een lading of voorwerp stevig vast kunt zetten. Sjorbanden zijn er in 1- of 2-delige uitvoeringen. Een 1-delige sjorband is te vergelijken met een gespband. Het verschil is de ratel van de sjorband. Met deze ratel kun je eenvoudig de lading sneller en vaster zetten dan met een gespband.

Een 1-delige sjorband heeft geen haken terwijl een 2-delige sjorband standaard is voorzien van spitshaken. De sjorbanden zijn uitgevoerd volgens EN 12195-2 en door het platte bandmateriaal van de sjorbanden beschadig je minder snel de lading die je vast zet.

De kracht die een sjorband kan hebben word aangegeven in tonnage of treksterkte in daN. Als voorbeeld de treksterkte 250daN komt ongeveer overeen met 250 kg.

Met merken als ELLERstrap en verschillende bandbreedtes van 25mm, 35mm of 50mm en lengtes van 3 t/m 10 meter is er voldoende keuze om uit te kiezen. Er moet wel rekening gehouden worden met dat sjorbanden niet geschikt zijn voor hijsdoeleinden.

10 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

10 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Meer informatie nodig?

Wil je meer te weten komen over sjorbanden of ander soort banden. Neem dan gerust contact met ons op! Wij adviseren je graag.

Wij zijn telefonisch bereikbaar via 071-751 74 50 of stuur je vraag naar info@123takels.nl.

Wij staan je graag inhoudelijk met een professioneel advies te woord!

Sjorbanden

Minimal Price: 2,25