Balkenklemmen

Balkenklemmen koop je voordelig bij 123takels.nl

Met een balkenklem creëer je eenvoudig een veilig ophangpunt. Ideaal voor hijsen, trekken, verankering en als snelle oplossing bij spoed werkzaamheden. De klem is in enkele eenvoudige stappen super snel te monteren en daardoor ook makkelijk te gebruiken. Alleen de spindel opendraaien, over de balkflens plaatsen, goed aansluiten, dicht draaien en klaar.

De robuuste constructie van de Camlok en ELLERsafe balkenklemmen met een werklast van 140 kg t/m 20 ton en massief stalen frame zijn er met en zonder harpsluiting. Ze zijn te gebruiken als draagbaar mobiel ankerpunt aan horizontale I-balken. Door het grote klem bereik, korte inbouwhoogte en grote verstelbaarheid zijn ze vrijwel op alle profielbreedte te plaatsen.

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

 • DELTA YELLOW Balkenklem

  Productomschrijving

  De DELTA YELLOW Balkenklem is ideaal voor hijsen, trekken en verankering. Super snel te monteren en daardoor ook makkelijk te gebruiken.

  Technische Specificaties

  • Geschikt voor hijsen, trekken en verankering
  • Met groot klem bereik
  • Eenvoudig in gebruik
  • Kleur: Geel
  • Ook verkrijgbaar in de kleur Zwart (DELTA BLACK Balkenklem)
  Meer info

  Vanaf: Excl. BTW: € 40,00 Incl. BTW: € 48,40

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Meer informatie nodig?

Heb je nog vragen over onze balkenklemmen? Neem gerust contact met ons op! Bel 071-751 74 50 of mail naar info@123takels.nl. Wij staan je graag inhoudelijk met een professioneel advies te woord!

Balkenklemmen

Minimal Price: 40,00